Worksuite

kjernen for effektivitet.

Epost

Kalender

Hva er en worksuite?

Nøkkelen til høy effektivitet i en bedrift ligger i hvordan man bruker en worksuite. En worksuite er en plass der alle i bedriften kan jobbe med organisering, sende eposter, skrive dokumenter – og dele dette seg imellom. Worksuite gjør at en bedrift kan opptre som et stort samarbeidsprosjekt og oppnå enda bedre resultater.

Word

Excel

Powerpoint

Outlook

Office Worksuite

Microsofts Office 365 er både anerkjent og populært, grunnet mange år med utvikling og tilbakemeldinger. Pakken inkluderer programmer som Word, Excel og Outlook. Den anses i mange situasjoner som go-to kontorstøttesystem.

Zoho Worksuite

Zoho Worksuite er en worksuite basert mer på online programmer. Zoho er stort firma med enormt mange systemer for å effektivisere en arbeidsplass- I likhet med Office har Zoho programmer for skriving, presentasjoner, regneark og de har et velutviklet epost-system.

La oss samarbeide!

Hos oss skal et samarbeid være komplikasjonsfritt. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud på en av våre tjenester. Vi tar gjerne en prat for å snakke om hva vi kan gjøre for deg! Ring oss gjerne eller bruk kontaktskjemaet under

Backups i døgnet

%

Prioritert

Telefon: 41 35 19 60

Adresse

Sigurd Hoels vei 15, Oslo
Orgnr: 916 689 055

41 35 19 60
[email protected]

Følg Oss

Kontakt oss og få første måned med drift gratis!

Vi kontakter deg gjerne over mail dersom du skulle være interessert i hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift!

Takk for at du tok kontakt!