41 35 19 60 [email protected]

-
webdesign
-

-
hosting
-

-
branding
-

-
worksuite
-

Webdesign

fasaden ut på internett.

Skreddersydd

Ingen kunder har det samme behovet, derfor skreddersyr vi alle nettsidene våres til kundens behov. Vi bruker ingen standarmaler eller ferdige oppsett.

Responsiv

Alle nettsider vi leverer yter opp til fremtidens standarer når det kommer til å være responsiv. Responsiv nettside vil si en nettside som er optimalisert for bruk på alle enheter.

Kompatibel

Med WordPress kan vi levere nettsider som er kompatible med de aller fleste systemer. Dette gjelder betalingslønsinger for nettbutikker, booking mm.

En godt sikkret og vel-utstryt fasade

som møter nåtidens forventninger og krav, som sikkrer fremtidens behov og 

Webside & Landingpage

Vi leverer skreddersydde websider spikret for fremtiden. For oss er ikke webside bare en webside. Den er hele grundfundamentet for fasaden bedriften har ut mot internett. Derfor bygger vi våres kunder nettsider på grunnlag av bedriftens verdier, ønsker og drift.

Full kontroll

Med webside fra oss får du selvfølgelig full kontroll på innholdet, der dere selv kan gå inn å skrive innlegg,  postere og gjøre endringer.

 

Nettbutikk

Vi leverer og bygger nettbutikk til svært konkurransedyktige priser. Alle våre nettbutikker kan intergreres med alle moderne gateways for betaling, bla. vipps, klarna og vanlig visa.

Full kontroll til en hver tid

Med nettbutikk fra oss vil deg og ditt selskap ha full kontroll og oversikt til en hver tid. 

Hils på vårt CMS system!

WordPress er et utartet og utbredt system som står for 35% av nettsidene i hele verden. Med wordpress har vi som utviklere stor frihet både rent teknisk, men også visuelt. Det gir også deg som kunde muligheten senere til å kunne legge til innlegg, behandle ordre og skape mer innhold. 

Vi i Nordix nytter også kode for å tilpasse og skreddersy design etter preferanse og behov.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Navn Går Her

La oss samarbeide!

Hos oss skal et samarbeid være komplikasjonsfritt. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud på en av våre tjenester. Vi tar gjerne en prat for å snakke om hva vi kan gjøre for deg! Ring oss gjerne eller bruk kontaktskjemaet under

Backups i døgnet

%

Prioritert

Telefon: 41 35 19 60

Adresse

Parkgata 12D, 2317 Hamar
Orgnr: 916 689 055

41 35 19 60
[email protected]

Følg Oss